2018 zomerarktie fb

ZomerA(r)ktie!

In de laatste schoolweek kregen alle leerlingen een Ark-zonnebril cadeau!
Met deze zonnebril doen we een leuke Facebook-Zomeraktie!

De zomera(r)ktie gaat zo:

• Zet jezelf zo origineel als je kunt met je Ark-zonnebril op een vakantiefoto.
• Zorg dat het schoollogo zo goed mogelijk zichtbaar is.
• Vraag papa/mama de foto op facebook te zetten met een vakantiegroet en tag @arkheemskerk.
• De foto komt daarmee op uw eigen tijdlijn, en zodra dit kan zetten wij de foto op de facebookpagina van school. (Hiermee zet u de foto openbaar online en geeft u toestemming voor het delen op social media kanalen van De Ark)

• Uit alle inzendingen van leerlingen wordt de enige echte Ark-handdoek verloot!

Vacature2018

Onderbouwleerkracht 24 uur per week
Bovenbouwleerkracht
16-24 uur per week

Steve JobsSchool De Ark is op zoek naar enthousiaste collega’s om het team te komen versterken.

De Ark is een kleinschalige basisschool op de grens van Heemskerk en Beverwijk. De Ark mag relatief klein in omvang zijn, maar heeft een grote onderwijsvisie. Sinds oktober 2016 werkt De Ark volgens het onderwijsmodel Onderwijs voor een Nieuwe Tijd (O4NT). Scholen die werken volgens dit model worden ook wel Steve JobsScholen genoemd. Steve JobSchool De Ark geeft leerlingen onderwijs op het niveau dat bij hen past, is talentgericht en werkt met de modernste leermiddelen.
Bij De Ark is gepersonaliseerd onderwijs samen-werken aan je eigen doelen.

Wat zijn kenmerken van De Ark?

• Binnen het O4NT-onderwijs wordt er gewerkt met persoonlijke leerplannen en wordt er lesgegeven in stamgroepen en tijdens workshops, waarbij ieder kind datgene leert waar hij/zij aan toe is.
• De onderbouw (leerjaar 1/2) krijgt de hele dag in de eigen stamgroep les. Kinderen die verder zijn, doen mee aan workshops voor niveau 3.
• De Ark is een christelijke school. Wij besteden aandacht aan de identiteit met de methode ‘Tref’. Uiteraard zijn alle leerlingen welkom, ongeacht hun geloofsovertuiging.
• De Ark is een erkende Kanjerschool. Deze waardering geeft aan dat de school de uitgangspunten en lessen van de Kanjertraining succesvol heeft ingevoerd en hanteert in de school.

• Voor verdere kenmerken verwijzen wij naar onze website: www.arkheemskerk.nl
Wil jij werken op een school die werkt volgens het O4NT-concept, en wil jij een bijdrage leveren aan het verder uitwerken van onze onderwijsvernieuwing? Kijk dan op www.arkheemskerk.nl/vacature voor meer informatie.

Sollicitatieprocedure

Word jij enthousiast als je dit leest en wil je de overstap maken? Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Naar aanleiding hiervan ontvang je per mail bericht van ons.

Voor vragen kun je contact opnemen met:
Cindy Koster, P&O-adviseur op telefoonnummer 0251 217150 of met
Benjamin Pel, directeur Steve JobsSchool De Ark op telefoonnummer 0251 231569.

Download hier de schoolgids van De Ark

www.arkheemskerk.nl

www.fedra.nl

stevejobsschool.nl/sjs/

Klik hier voor een printbare versie van de vacature.

Heb jij altijd al in het onderwijs willen werken, maar beschik je niet over het juiste diploma? Dan is dit je kans!

Ons aanbod
Stichting Atlant, Fedra en Tabijn bieden jou nu de unieke kans om het vak van leerkracht uit te oefenen en tegelijkertijd het vak te gaan leren.
Wij bieden jou direct een baan als leerkracht, bekostigen jouw opleiding, bieden je goede begeleiding en na twee jaar ben je bevoegd leerkracht voor het basisonderwijs.

Wij vragen
• Een afgeronde HBO/WO opleiding
• Af niteit met kinderen/onderwijs
• Doorzettingsvermogen en professionaliteit
• De bereidheid drie dagen direct voor de klas te staan en één dag per week de PABO tevolgen

Wij bieden
• Dienstverband in de functie van leraar basisonderwijs
• Professionele begeleiding
• Volledige vergoeding van de studiekosten
• Professionele scholen met een goede werksfeer
• Een cultuur van leren van en met elkaar

Als jij door bovenstaande nog enthousiaster bent geworden dan je al was, dan verwijzen wij je graag naar de websites van Tabijn, Fedra en Atlant of neem contact op met één van de HR adviseurs.

Voor meer informatie zie: https://fedra.nl/werken-bij-fedra/zij-instroom

Download de flyer hier of klik hier voor een promofilmpje (via facebook).

Woensdag 14 maart is De Ark, als gevolg van de staking in het P.O. gesloten. U leest er meer over in nieuwsbrief 12 (https://deark.link/nb1718-nr12) en op https://www.pofront.nl

Vacature2018 koptekst

Vacature Bovenbouwleerkracht
24-40 uur per week

Per 5 maart a.s. is Steve JobsSchool De Ark op zoek naar een enthousiaste collega (24-40 uur) om het team te komen versterken. Wil jij werken op een school die werkt volgens het O4NT-concept, en wil jij een bijdrage leveren aan het verder uitwerken van onze onderwijsvernieuwing?

Kijk dan op www.arkheemskerk.nl/vacature voor meer informatie.

Ouders van De Ark
lezen meer informatie over deze vacature in nieuwsbrief nr. 9 (18 januari)
Zie https://arkheemskerk.nl/ouders/nieuwsbrief of klik hier

Het team van De Ark wenst alle leerlingen en hun ouders de beste wensen voor 2018!

POFront1212 Arkgesloten

De aangekondigde staking in het primair onderwijs gaat door. Dit betekent voor u dat De Ark die dag gesloten is.

Meer informatie over de (achtergrond van de) staking kunt u lezen in de brief die u afgelopen week heeft ontvangen. U vindt de brief ook op onze website als 'Nieuwsbrief 6b (Sint en Staking)'.