In nieuwbrief 8 (https://deark.link/nb1920-nr08) en 9 (https://deark.link/nb1920-nr09) hebben wij u geïnformeerd over onze nieuwe app (ouderportaal). Na een korte testperiode gaan we deze week live!

U ontvangt deze week, per kind, een brief met uitleg en inlogcodes. We bundelen de brieven per gezin, en geven deze aan de oudste leerling van het gezin mee. Elke ouder maakt een eigen account aan, waaraan de leerlingen worden gekoppeld.

Voedt u uw kinderen gescheiden op? Dan verzoeken wij u de inlogcodes zelf te delen met uw ex-partner. De leerlingcodes kunnen aan meerdere ouder-accounts worden gekoppeld.

U kunt de handleiding van SchoolWapps 2.0 alvast lezen via https://deark.link/hlsw1019.

Wat vindt u in de app?

Allereerst is er de Tijdlijn. Op de tijdlijn leest u belangrijke, leuke berichten voor de hele school of specifiek voor de jaargroep(en) van uw kind.

De tijdlijn zal binnenkort de nieuwsbrief vervangen. Nieuwsberichten (eventueel aangevuld met bijlagen) vindt u dan voortaan in ons ouderportaal.

In de kalender vindt u vanaf nu de agenda van de school als geheel, en soms per jaargroep. Zo ziet u alleen de zaken die voor u van belang zijn.

De modules berichten en gesprekken hebben wij nog onvoldoende getest. Over hoe we die gaan gebruiken, informeren wij u later over.

Privacyinstellingen
Via het ouderportaal is het mogelijk uw privacy-voorkeuren door te geven.

Voorheen deden wij dit per brief. Het doorgeven via ‘de app’ is minder arbeidsintensief. Wij verzoeken u in het portaal antwoord te geven op de privacy-vragen die worden gesteld. Vult u hierbij hetzelfde in als u eerder op papier heeft gedaan!

Past u uw voorkeuren bewust aan, omdat u zich heeft bedacht? Geeft u dit dan even door aan onze secretaresse, mw. Marjon Berendse (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Let op! Voedt u uw kinderen gescheiden op?
Overlegt u dan met uw ex-partner voor u de instellingen opslaat.

In ontwikkeling
De komende tijd zal het gebruik van het ouderportaal zich ontwikkelen. Wij gaan ons best doen u niet te veel te ‘spammen’, en tegelijk u regelmatig op de hoogte te houden van activiteiten en nieuws.

In 2020 zullen ook onze website en de informatieschermen worden vernieuwd.

Download nu Schoolwapps 2.0!
(Is uw telefoon helaas te oud?  U kunt het portaal ook benaderen via www.schoolwapps.net)

Veel plezier met het ouderportaal!