Wanneer u kind vier jaar wordt gaat het voor het eerst naar school. Dit is een grote stap in het leven van uw kind. Vaak wordt er al lang naar uitgekeken. Om een goede keus te kunnen maken is het verstandig de school of scholen van uw voorkeur te bezoeken. Wij willen u dan ook van harte uitnodigen voor een kennismakingsgesprek met rondleiding. Wanneer  u gebruik wilt maken van zo'n oriĆ«nterend gesprek kunt u contact opnemen met de directie van de school via 0251-231569 of via deze link.

Aanmelden

Aanmelden gebeurt meestal als het kind 2 a 3 jaar oud is. U kunt uw kind het gehele jaar door aanmelden. U vult hiervoor het aanmeldformulier op de website (of de papieren versie op school) in. In een persoonlijk gesprek met de directie worden alle gegevens doorgenomen, waarna het kind kan worden aangenomen op De Ark.

De eerste schooldag

Ongeveer 5 weken voor uw kind vier jaar wordt krijgt hij/zij een uitnodiging om te komen wennen. U leest meer over de eerste schooldag in het Informatieboekje 'Het jonge kind' op SJS De Ark', op de pagina ouders --> documenten. 

 

voorleeswedstrijd De Arkkinderen De Ark