De coach/stamgroepleerkracht staat iedere ochtend bij de deur van de stamgroepruimte om de kinderen welkom te heten. U kunt van die gelegenheid gebruik maken om de coach op de hoogte te stellen van kleine actualiteiten die van belang kunnen zijn voor de schooldag.Wanneer u het personeel inhoudelijk wilt spreken, kunt u een afspraak maken voor ná schooltijd. Na schooltijd is een beter moment voor een gesprek, omdat de leerkracht dan niet de verantwoordelijkheid heeft over de leerlingen. Hierdoor kan een leerkracht rustiger aan het gesprek deelnemen en meer tijd voor u reserveren. Heeft u geen afspraak met de coach, maar wilt u haar wel na schooltijd bereiken, dan geldt in de regel dat het personeel tot minimaal een uur na schooltijd op school aanwezig is. Personeel is thuis niet bereikbaar voor ouders en kinderen. U kunt de school ’s ochtends vanaf ± 8:00 bereiken tot ’s middags ± 16:30 uur.

U kunt ook via e-mail contact opnemen met teamleden. U mailt hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Voorbeeld: Leerkracht Steve Jobs zou als mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gebruiken). Houdt u er rekening mee dat mails alleen tijdens werktijd worden gelezen.

 

Bereikbaarheid directie

Wanneer u wilt spreken met de directeur van de school, dhr. Benjamin Pel, dan kunt u hiervoor telefonisch of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) een afspraak maken.

Werkdagen:
maandag
dinsdag (ochtend afwezig i.v.m. directieberaad)
woensdag
donderdag vanaf ca. 9:00 uur
vrijdag tot ca. 14:00 uur

 

Bereikbaarheid zorgcoördinator (ib)

Wanneer u wilt spreken met de zorgcoörinator van de school, mw. Mieke van Krugten, dan kunt u hiervoor telefonisch of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) een afspraak voor maken.

Werkdagen:
dinsdag
woensdag
vrijdag

 

Bereikbaarheid schoolassistente

Onze schoolassistente, mw. Henriëtte Pieck, helpt u graag bij praktische vragen. Zij is dagelijks te vinden in de aula / op het Stilteplein. U kunt haar ook mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkdagen:
maandag
dinsdag
woensdag (ochtend)
donderdag
vrijdag (ochtend)

 

Bereikbaarheid secretaresse/administratie

Voor administratieve vragen neemt u contact op met mw. Marjon Berendse (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Werkdagen:
dinsdag
woensdag