Bereikbaarheid tijdens sluiting van de scholen (Coronamaatregelen)

De komende weken gaat in de basis de school op slot. We verwachten van onze collega's dat ze, net als alle andere Nederlanders, zo veel mogelijk thuiswerken. Hoe kunt u de school bereiken?

De leerlingen stellen hun vragen via sCoolmessenger.

De vragen die u als volwassenen aan 'de school' wilt stellen, richt u in eerste instantie aan de leerkrachten van de stamgroepen. U bereikt ze door een mail te sturen naar de leerkrachten van de stamgroep, via [stamgroepkleur]@arkheemskerk.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
de mails worden ontvangen door mw Kim de Menezes en mw Paulien Oosterhoff
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
de mails worden ontvangen door mw Esther Hoekstra en mw Geerke Rigtering
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
de mails worden ontvangen door mw Marloes Glorie en mw Michelle Duin
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
de mails worden ontvangen door mw Jenny Beemster, mw Linda Snoeck en mw Jolanda Mooij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
de mails worden ontvangen door dhr Olof de Wit, mw Linda Snoeck en mw. Eshter Hoekstra

Vragen die de leerkrachten u niet kunnen beantwoorden zullen ze doorsturen of navragen bij een van de andere collega's, zoals de ICT'er, ZoCo, directie. schoolassistente of secretaresse.

Ook als u graag even telefonisch wilt overleggen, vragen wij u een e-mail te sturen. U wordt dan z.s.m. door één van de collega's teruggebeld.

Dank voor uw begrip!

De coach/stamgroepleerkracht staat iedere ochtend bij de deur van de stamgroepruimte om de kinderen welkom te heten. U kunt van die gelegenheid gebruik maken om de coach op de hoogte te stellen van kleine actualiteiten die van belang kunnen zijn voor de schooldag.Wanneer u het personeel inhoudelijk wilt spreken, kunt u een afspraak maken voor ná schooltijd. Na schooltijd is een beter moment voor een gesprek, omdat de leerkracht dan niet de verantwoordelijkheid heeft over de leerlingen. Hierdoor kan een leerkracht rustiger aan het gesprek deelnemen en meer tijd voor u reserveren. Heeft u geen afspraak met de coach, maar wilt u haar wel na schooltijd bereiken, dan geldt in de regel dat het personeel tot minimaal een uur na schooltijd op school aanwezig is. Personeel is thuis niet bereikbaar voor ouders en kinderen. U kunt de school ’s ochtends vanaf ± 8:00 bereiken tot ’s middags ± 16:30 uur.

U kunt ook via e-mail contact opnemen met teamleden. U mailt hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Voorbeeld: Leerkracht Steve Jobs zou als mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gebruiken). Houdt u er rekening mee dat mails alleen tijdens werktijd worden gelezen.

 

Bereikbaarheid directie

Wanneer u wilt spreken met de directeur van de school, dhr. Benjamin Pel, dan kunt u hiervoor telefonisch of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) een afspraak maken.

Werkdagen:
maandag
dinsdag (ochtend afwezig i.v.m. directieberaad)
woensdag
donderdag vanaf ca. 9:00 uur
vrijdag tot ca. 14:00 uur

 

Bereikbaarheid zorgcoördinator (ib)

Wanneer u wilt spreken met de zorgcoörinator van de school, mw. Rowan Post Uiterweer, dan kunt u hiervoor telefonisch of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) een afspraak voor maken.

Werkdagen:
dinsdag
woensdag
donderdag

 

Bereikbaarheid schoolassistente

Onze schoolassistente, mw. Henriëtte Pieck, helpt u graag bij praktische vragen. Zij is dagelijks te vinden in de aula / op het Stilteplein. U kunt haar ook mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkdagen:
maandag
dinsdag
woensdag (ochtend)
donderdag
vrijdag (ochtend)

 

Bereikbaarheid secretaresse/administratie

Voor administratieve vragen neemt u contact op met mw. Marjon Berendse (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Werkdagen:
dinsdag
woensdag 

Communicatietrapje

In een relatief kleine school zijn al onze personeelsleden, zowel leerkrachten als directie, gemakkelijk bereikbaar. We zijn hier blij mee. Het is laagdrempelig en we leren elkaar echt kennen. Toch bestaat de kans dat we, met name wanneer er frictie is, stappen in de communicatie overslaan. Wanneer u zich zorgen maakt over uw kind, of wanneer u een vraag of zorg heeft over iets dat er in de groep is gebeurd, dan vragen wij u eerst contact op te nemen met de coach (stamgroep-leerkracht). Zij/hij weet het beste van de school hoe het met uw kind gaat en wat er in de groep gebeurt. Komt u er samen niet uit? Dan kan altijd gevraagd worden of een andere collega, de zorgcoördinator of directie aan wil schuiven bij het gesprek. Dit gaat uiteraard op afspraak.